Saut Castraveți
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Saut castraveți ar putea fi o rețetă super pentru a încerca. Această rețetă servește 8 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 39 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, mentă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina In Seara Asta-Saut Castraveti, Scoici Arse Cu Castraveti Sarati, și Saut Mazare Si Castraveti Cu Zahar Saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Cojiți castraveții, înjumătățiți pe lungime și scoateți semințele.
Tăiați fiecare jumătate pe lungime în trei bucăți. Puneți în apă clocotită, readuceți la fierbere și gătiți timp de 2 minute.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați castraveți albiți și amestecați sau aruncați până se înmoaie și se încălzesc, 2 până la 3 minute. (Nu gătiți prea mult, deoarece acest lucru face castraveții amari.) Se amestecă menta, se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.