Satay De Porc Indonezian

Satay De Porc Indonezian
Satay de porc indonezian este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 683 calorii, 49G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, fulgi de piper, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Satay De Porc Indonezian, Carne de vită satay o lan Indoneziană sate babi, și Satay de vită indoneziană cu sos picant de arahide pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista