Saruturi Bezea
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian? Săruturile cu bezea ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 83 calorii. Această rețetă servește 22. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sare, sărutări cu ciocolată cu lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Saruturi Bezea, Saruturi Bezea, și Meringue Kisses I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Bateți albușurile până se spumează.
Se presară cu cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul și vanilia, bătând până se formează vârfuri tari, aproximativ 5-8 minute. Dacă doriți, împărțiți aluatul în jumătate și pliați în colorant alimentar roșu și verde.
Picătură de linguri rotunjite 1-1 / 2-in. se separă pe foi de copt ușor unse. Apăsați un sărut de ciocolată în centrul fiecărui cookie și acoperiți-l cu bezea folosind un cuțit.
Se coace la 275 de minute pentru 30-35 de minute sau până când este ferm la atingere. Scoateți imediat pe o grătar pentru a se răci. A se păstra într-un recipient etanș.