Sare De Cod Dip
Salt Cod Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 546 calorii, 32g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, suc de lămâie, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Fool ' s Salt - Sel Fou - sare de condimente în stil francez.
Instrucțiuni
Înmuiați codul în apă rece la frigider timp de 24 de ore, schimbând apa de 4 ori.
Scurgeți codul. Puneți într-o cratiță, acoperiți cu apă și aduceți la foc mic; scurgeți, apoi repetați cu apă proaspătă.
Se scurge din nou, apoi se adaugă laptele și smântâna în tigaie. Aduceți la foc mic la foc mediu-mic și gătiți până când peștele este fulgi, aproximativ 15 minute. Rezervați 1/2 cană din amestecul de lapte, apoi scurgeți și fulgi grosolan peștele.
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Se aduce la foc mic la foc mediu și se gătește până se înmoaie, aproximativ 20 de minute; se scurge.
Lăsați să se răcească ușor, apoi apăsați printr-un ricer sau o moară de alimente. Între timp, combinați uleiul de măsline, usturoiul, cimbrul și cuișoarele într-o cratiță mică; gatiti la foc mic, 5 minute. Se strecoară uleiul aromat și se lasă deoparte.
Puneți codul, jumătate din uleiul aromat, amestecul de lapte rezervat, sucul de lămâie și 1/2 cană de apă fierbinte într-un robot de bucătărie; puls până la neted.
Adăugați cartofii și uleiul aromat rămas și pulsul pentru a combina; condimentează cu piper.
Transferați într-un castron și stropiți cu ulei de măsline.
Serviți cald cu biscuiți.
Fotografie realizată de Con Poulos
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa