Peștele întreg cu crustă de sare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 1069 calorii, 133g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 2 și costă $12.61 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lămâie, făină, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Sare Crusted Pește Întreg, Sare Crusted Pește Întreg Cu Portocale De Sânge, și Sare și oțet cip Crusted pește – 5 puncte.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament, tăiată pentru a extinde diametrul de 3 inci în jurul exteriorului peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mediu, combinați albușurile, sarea de mare, făina, 2 linguri de pătrunjel și 1/2 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se amestecă cu mâinile până se formează o pastă groasă.
4
Umpleți cavitatea peștelui cu roșii uscate la soare, măsline, inimi de anghinare și felii de lămâie. Frecați exteriorul peștelui cu usturoiul, apoi presărați cu restul de 1 lingură de pătrunjel și piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Pentru Acoperirea Fiecărui Burger
La 4 Lămâi, Suc, împărțite
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Coji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Puneți peștele pe foaia de copt căptușită cu pergament. Mound pasta de sare uniform pe întregul pește. Apăsați ferm amestecul pe foaia de copt, având grijă să sigilați orice fisuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți peștele până când crusta este maro aurie și foarte fermă, aproximativ 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Glisați pergamentul și peștele pe platoul de servire sau pe placa de tăiat și crăpați crusta cu un mâner al unui cuțit mare. Glisați o lingură sub fileul superior, peste coloana vertebrală și ridicați-o pe un platou de servire. Întoarceți-vă și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
8
Se ornează cu felii de lămâie și se servește imediat.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.