Sardine prăjite în tigaie cu ceapă dulce-acrișoară, nuci de pin și stafide
Sardinele prăjite în tigaie cu ceapă dulce-acrișoară, nuci de pin și stafide sunt un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 815 calorii, 60g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,65 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma stafidele aurii, puteți urma acest fel principal cu Apple Crumble cu stafide de aur ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Sardine marinate cu fenicul, stafide și nuci de pin, Bok choy saut cu ceapă caramelizată, stafide aurii și nuci de pin prăjite, și Paste Cu Fenicul, Sardine Și Nuci De Pin.
Instrucțiuni
1
Tăiați ceapa în jumătăți subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Combinați oțetul și stafidele într-o cană de măsurare. Clătiți bine sardinele în interior și în exterior, uscați-le cu prosoape de hârtie și rulați-le în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Supă De Pui Pudră Goya®
3
Se încălzește 3 linguri. ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Prăjiți sardinele în 2 loturi, 1 1/2 minute pe fiecare parte, având grijă să nu gătiți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Transferați într-un vas mare de servire sau platou și presărați cu 1/2 linguriță. sare (puteți stratifica sardinele dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie, reveniți la căldură și adăugați uleiul rămas. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa și restul de 1/2 linguriță. sare. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa devine o masa moale, rumenita, 25 pana la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați oțet și stafide și gătiți, amestecând ocazional, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
Se toarnă peste sardine și se presară cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Sardine
8
Se lasă la marinat cel puțin 1 oră la temperatura camerei, acoperit sau se răcește până la 4 zile.
9
Se presară pătrunjel pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
* Precomandați sardinele curățate de la vânzătorul dvs. de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
11
Faceți înainte: până la 3 zile, acoperite și răcite.