Sardine la grătar cu linte Beluga

Sardine la grătar cu linte Beluga
Sardine la grătar cu linte Beluga este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sardine, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma păstăile de cardamom, puteți urma acest fel principal cu Pear Cardamom Clafoutis ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tobe de pui cu o oală cu linte Beluga, Linte Beluga Sotată + Dovleac De Nucă, și Orez sălbatic și brun cu linte Beluga neagră.

Instrucțiuni

1
Puneți cardamomul și chimenul într-o cratiță mare la foc mediu; gatiti 5 minute sau pana se toasta, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați 3 căni de apă, bulion și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți 40 de minute. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol, rezervând lichid. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Combinați lichidul de gătit și lintea în tigaie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc; capac.
5
Lăsați să stea 18 minute sau până când lintea este doar fragedă; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați eșalotă; saut 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
8
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
9
Adăugați linte, 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
PiperPiper
SareSare
10
Se ia de pe foc; pus deoparte.
11
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
12
Aranjați peștele pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 4 minute sau până când pielea este crocantă. Rândul său,; gratar 3 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
13
Scoateți din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
14
Se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă; stropiți cu suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
SareSare
15
Combinați verdele și oțetul. Aranjați 1 cană de verdeață pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare cu 1 cană de linte. Aranjați 3 sardine pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
LinteLinte
OțetOțet
VerziiVerzii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista