Sardine cu firimituri crocante de boia
Rețeta sardine cu firimituri crocante de boia se poate face în aproximativ 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 158 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați sardine, pătrunjel cu frunze plate, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sardine la grătar cu lămâie, usturoi și boia, Midii fripte cu firimituri de boia fierbinte, și Linguină de ardei prăjită cu firimituri crocante.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul sau aprindeți grătarul. Condimentați sardinele în interior și în exterior, apoi grătiți sau grătați timp de 5 minute până când sunt fierte.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie. Se prăjește usturoiul timp de 1 min, se adaugă firimiturile și ardeiul, apoi se prăjește la foc destul de mare, amestecând până când firimiturile sunt crocante. Se amestecă pătrunjelul tocat.
Serviți sardinele împrăștiate cu firimiturile și pene de lămâie sau lime. Excelent cu o salată proaspătă sau spanac Italian.
Vin recomandat: Albarino, Riesling, Trandafir Spumant
Albarino, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru sardine. Peștele puternic aromat, gras, cum ar fi sardinele, se împerechează bine cu aceste vinuri albe crocante și vin spumant, chiar și cu rosul. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Santiago Ruiz Albarino. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Santiago Ruiz Albarino Blend]()
Santiago Ruiz Albarino Blend
Clar și galben strălucitor. Nasul intens și complex prezintă arome de fructe (măr, pere, caise), ierburi (verbena cu lămâie, anason) și note minerale. Corpolent, complexitatea sa fructată revine combinată cu mineralitatea de piatră umedă pe palat înainte de un finisaj lung și clar. Combinația a cinci soiuri native de struguri cu Rias Baixas face din acesta un vin cu un caracter unic distinct.