Saratoga De Pește Cu Unt La Cuptor
Nevoie de un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și pescatarian curs principal? Saratoga de pește cu unt la cuptor ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 134 calorii, 21g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,0 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, pătrunjel, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Saratoga De Pește Cu Unt La Cuptor, Pește de unt prăjit în tigaie, și Tahong la cuptor (midii coapte cu topping de Mayo-Chili) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Într-un bol, cremă împreună untul, pătrunjelul tocat și arpagicul.
Aranjați peștele de unt în vasul de copt pregătit.
Se presară cu suc de lămâie și se condimentează cu sare și piper. Puneți peștele cu aproximativ 2 linguri de amestec de unt.
Coaceți 5 minute în cuptorul preîncălzit, până când untul este topit. Întoarceți fileurile, periați cu amestecul de unt rămas și continuați să coaceți 10 minute sau până când peștele este ușor fulgi cu o furculiță.
Garnisiți cu crengute de pătrunjel și pene de lămâie pentru a servi.