Sangria Friptură De Porc
Sangria friptură de porc este un fără gluten, fără lactate și primal băutură. Această rețetă servește 10 și costă 2,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 412 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de portocale, ghimbir, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 9 ingrediente la fiert într-o oală de 8 litri cu 1 galon plus 1 litru de apă.
Se ia de pe foc și se răcește complet saramura. Scufundați carnea de porc în 10 căni de saramură plus solide; acoperiți și răciți 12 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Clătiți carnea de porc și puneți-o pe grătar într-o tigaie. Acoperiți cu folie și coaceți 2 ore; descoperiți și coaceți încă 3 ore sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 19
Cort cu folie de aluminiu și lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei înainte de feliere și servire.