Sandwich-Uri Franceze

Sandwich-Uri Franceze
Reteta franceză sandwich-uri de întâlnire ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul valorii de 2 ore și 10 minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,34 USD pe porție. Acest curs principal are 487 calorii, 48G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați oregano, țelină, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri alimentare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich-Uri Franceze Înmuiate (Versiunea Oală Ciob), Sandwich-Uri Cu Înghețată, și Sandvișuri cu înghețată cu ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați legumele tocate, usturoiul și cimbrul într-o tigaie mare. Frecați ierburile uscate și condimentele peste toată carnea de vită; condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ierburi UscateIerburi Uscate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Așezați grăsimea de vită în sus pe legume și prăjiți până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 130, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De VităGrăsime De Vită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Scoateți carnea din tigaie, acoperiți ușor cu folie și lăsați-o deoparte să se odihnească timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
În timp ce carnea se odihnește, puneți tigaia pe aragaz și gătiți legumele la foc mare până când sunt rumenite, dar nu arse și lichidul s-a evaporat; se toarnă orice exces de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Adăugați bulionul de vită în tigaie, folosind o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite care se agață de fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Transferați lichidul și legumele într-o cratiță medie și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 30 de minute. Se strecoară sosul și se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Tăiați orice exces de grăsime din carnea de vită și feliați subțire. Înjumătățiți rulourile orizontal și încălziți-le în cuptor. Înmuiați partea inferioară a fiecărei role în sos și deasupra cu o parte din carnea de vită; înmuiați partea tăiată a fiecărei role în sos și așezați-o pe fiecare sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se servește cu muștarul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Crusquet Sabourin Grande Reserve Blaye Cotes De Bordeaux cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Château Crusquet Sabourin Grande Reserve Blaye Cotes De Bordeaux
Château Crusquet Sabourin Grande Reserve Blaye Cotes De Bordeaux
Deep ruby-violet în culoare, nasul se deschide la un ecran fantastic de zmeură neagră și fructuoasă prune cald, cu accente de piele cimbru, frunze de tutun, ienibahar, cedru, și violet zdrobit. Palatul este larg, cu caracter de fructe negre, care se îmbină perfect într-o cutie de condimente persistentă și indicii proaspete din plante. Lungă și bine construită, aceasta este o sticlă excelentă de Bordeaux pentru băut devreme. Amestec: 80% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista