Reteta sandwich-uri de Pui vietnamez cu fata deschisa este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 520 calorii, 28G de proteine, și 36g de grăsime per portie. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, castraveți, rulouri cruste și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri de pui cu față deschisă cu salată de rădăcină de țelină, Holly Clegg deschide fata Tras sandwich-uri de pui, și Sandvișuri Cu Cracker Cu Față Deschisă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. înmuiați ceapa roșie, morcovii și ridichile în apă cu gheață timp de 5 minute, apoi scurgeți. Împărțiți fiecare rolă în jumătate pe lungime pentru a face 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.