Sandwich-Uri De Pește Fript
Sandwich-uri de pește fript este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 319 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână chifle, smântână fără grăsimi, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Pește Fript, Pește Fript Cu Citrice, și Peștele fript al lui Madhur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Locul pește pe raft de o tigaie broiler acoperite cu spray de gătit.
Se presară cu jumătate de sare și dillweed. Se fierbe la 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 8 până la 10 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
În timp ce peștele se prăjește, combinați smântâna și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă ardeiul roșu și restul de jumătate de grâu.
Întindeți 3 linguri amestec de maioneză uniform pe jumătățile inferioare ale rulourilor; deoparte.
Combinați amestecul de maioneză rămas și varza într-un bol; deoparte.
Așezați fileurile pe jumătăți de rulou răspândite cu amestec de maioneză; fileuri de top cu amestec de varză. Se acoperă cu jumătățile de COC rămase.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu indicii de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de preparate mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio