Sandwich - Uri Cu Mousse Congelate
Reteta congelate Mousse Brownie sandwich-uri ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 15. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de amestec de brownie, topping bătut, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mousse De Ciocolată Congelată, Plăcintă Cu Mousse De Arțar Congelată, și Plăcintă Cu Mousse De Dovleac Congelată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați partea inferioară și laturile a două 13x9-in. tigăi de copt cu hârtie pergament. Înveliți hârtia cu spray de gătit. Pregătiți amestecul de brownie conform instrucțiunilor pachetului; împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Coaceți la 350 de minute timp de 15-18 minute sau până când marginile încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei și o scobitoare introdusă lângă centru iese cu firimituri umede. Se răcește pe rafturile de sârmă.
Pentru mousse, într-un castron, amestecați laptele și amestecurile de budincă timp de 2 minute. Se amestecă o cantitate mică de budincă în chipsurile topite, apoi se întoarce totul la budincă. Îndoiți în topping biciuit.
Acoperiți două plăci de tăiere mari sau inversate 15x10x1-in. tigăi de copt cu folie de plastic. Invertit o tigaie de negrese pe bord pregătit sau tigaie. Îndepărtați ușor hârtia pergament.
Răspândiți mousse-ul la 1/2 in. de margini. Inversați cu atenție al doilea strat de brownie pe a doua placă sau tigaie. Îndepărtați ușor hârtia pergament, apoi așezați partea dreaptă în sus peste umplutura de mousse.
Acoperiți și congelați aproximativ 4 ore sau până când umplutura este fermă.
Scoateți din congelator cu 10 minute înainte de a tăia în sandvișuri. Înfășurați individual sandvișurile rămase; depozitați în congelator.