Sandwich Tilapia înnegrit cu maioneză de lime Cilantro

Sandwich Tilapia înnegrit cu maioneză de lime Cilantro
Sandwich Tilapia înnegrit cu maioneză de lime Cilantro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1071 calorii. Pentru $6.8 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, chifle kaiser, fileuri de tilapia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Tilapia înnegrită cu Slaw Cilantro-lime, Sandwich Tilapia Înnegrit, și Quinoa De Pui Înnegrit Și Cilantro Lime.

Instrucțiuni

1
Într-un vas superficial, combinați primele 6 ingrediente.
2
Se toarnă untul topit într-un alt vas superficial. Înmuiați fileurile de pește în unt topit și acoperiți cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
CondimenteCondimente
UntUnt
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
3
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare până când este fierbinte. Gătiți peștele pregătit, în loturi, dacă este necesar, 3 până la 4 minute pe fiecare parte, sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Întindeți maioneza de lime de coriandru uniform peste chiflele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
RolaRola
VarVar
5
Așezați peștele înnegrit pe jumătatea inferioară a chiflei, deasupra cu salsa de mango și acoperiți cu jumătatea superioară a chiflei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
PeștePește
RolaRola
6
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista