Sandwich Monte Cristo (șuncă prăjită și Elvețiană cu jeleu de coacăze roșii)

Sandwich Monte Cristo (șuncă prăjită și Elvețiană cu jeleu de coacăze roșii)
Monte Cristo Sandwich (șuncă prăjită și Elvețiană cu jeleu de coacăze roșii) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1532 calorii, 49G de proteine, și 107G de grăsime fiecare. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 490 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ulei vegetal, muștar dijon, jeleu de coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich Monte Cristo cu Bacon și Avocado cu jeleu de Jalapeno, Ham ' n ' Swiss Monte Cristo, și Bennigan ' s Monte Cristo Sandwich-faceți acest faimos sandviș acasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de jeleu și 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Întindeți 4 felii de pâine cu amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
3
Întindeți 4 felii rămase cu muștar (opțional). Completați fiecare felie cu unt în această ordine: 1 felie de brânză, 3 felii de șuncă și 1 felie de brânză. Se acoperă cu pâine (muștar în jos, dacă se folosește) și se apasă ușor. Ungeți ambele părți ale sandvișurilor cu 4 linguri suplimentare de unt și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Într-o cratiță mică sau castron în cuptorul cu microunde, încălziți restul de 3/4 cană de jeleu de coacăze. Se amestecă pentru a netezi, acoperi și menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele și sarea. Înmuiați cu grijă un sandviș în amestec de ouă și lăsați să se înmoaie timp de 10 până la 15 secunde. Întoarceți și înmuiați încă 10 până la 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Transferați sandvișul în setul de rafturi de răcire în interiorul foii de copt cu ramă. Repetați cu sandvișurile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Încălziți 1/4 cană de ulei și 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când spumarea dispare, dar untul nu se rumeneste. Prăjiți 2 sandvișuri odată, până devin aurii, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Transferați la placa de tăiere. Dacă tigaia este uscată, adăugați restul de 1/4 cană de ulei și restul de 2 linguri de unt și repetați cu restul de 2 sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Sandvișuri răcoroase 2 minute, apoi tăiate în jumătate, praf cu zahăr de cofetari și serviți cu jeleu cald de coacăze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista