Sandwich Monte Cristo (șuncă prăjită și Elvețiană cu jeleu de coacăze roșii)

Sandwich Monte Cristo (șuncă prăjită și Elvețiană cu jeleu de coacăze roșii)
Monte Cristo Sandwich (șuncă prăjită și Elvețiană cu jeleu de coacăze roșii) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1532 calorii, 49G de proteine, și 107G de grăsime fiecare. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 490 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ulei vegetal, muștar dijon, jeleu de coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich Monte Cristo cu Bacon și Avocado cu jeleu de Jalapeno, Ham ' n ' Swiss Monte Cristo, și Bennigan ' s Monte Cristo Sandwich-faceți acest faimos sandviș acasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de jeleu și 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Întindeți 4 felii de pâine cu amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3
Întindeți 4 felii rămase cu muștar (opțional). Completați fiecare felie cu unt în această ordine: 1 felie de brânză, 3 felii de șuncă și 1 felie de brânză. Se acoperă cu pâine (muștar în jos, dacă se folosește) și se apasă ușor. Ungeți ambele părți ale sandvișurilor cu 4 linguri suplimentare de unt și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Într-o cratiță mică sau castron în cuptorul cu microunde, încălziți restul de 3/4 cană de jeleu de coacăze. Se amestecă pentru a netezi, acoperi și menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele și sarea. Înmuiați cu grijă un sandviș în amestec de ouă și lăsați să se înmoaie timp de 10 până la 15 secunde. Întoarceți și înmuiați încă 10 până la 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați sandvișul în setul de rafturi de răcire în interiorul foii de copt cu ramă. Repetați cu sandvișurile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Încălziți 1/4 cană de ulei și 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când spumarea dispare, dar untul nu se rumeneste. Prăjiți 2 sandvișuri odată, până devin aurii, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați la placa de tăiere. Dacă tigaia este uscată, adăugați restul de 1/4 cană de ulei și restul de 2 linguri de unt și repetați cu restul de 2 sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Sandvișuri răcoroase 2 minute, apoi tăiate în jumătate, praf cu zahăr de cofetari și serviți cu jeleu cald de coacăze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista