Sandwich Monte Cristo (șuncă prăjită și Elvețiană cu jeleu de coacăze roșii)

Monte Cristo Sandwich (șuncă prăjită și Elvețiană cu jeleu de coacăze roșii) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1532 calorii, 49G de proteine, și 107G de grăsime fiecare. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 490 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ulei vegetal, muștar dijon, jeleu de coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich Monte Cristo cu Bacon și Avocado cu jeleu de Jalapeno, Ham ' n ' Swiss Monte Cristo, și Bennigan ' s Monte Cristo Sandwich-faceți acest faimos sandviș acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de jeleu și 2 linguri de unt.
Întindeți 4 felii de pâine cu amestec.
Întindeți 4 felii rămase cu muștar (opțional). Completați fiecare felie cu unt în această ordine: 1 felie de brânză, 3 felii de șuncă și 1 felie de brânză. Se acoperă cu pâine (muștar în jos, dacă se folosește) și se apasă ușor. Ungeți ambele părți ale sandvișurilor cu 4 linguri suplimentare de unt și puneți-le deoparte.
Într-o cratiță mică sau castron în cuptorul cu microunde, încălziți restul de 3/4 cană de jeleu de coacăze. Se amestecă pentru a netezi, acoperi și menține cald.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele și sarea. Înmuiați cu grijă un sandviș în amestec de ouă și lăsați să se înmoaie timp de 10 până la 15 secunde. Întoarceți și înmuiați încă 10 până la 15 secunde.
Transferați sandvișul în setul de rafturi de răcire în interiorul foii de copt cu ramă. Repetați cu sandvișurile rămase.
Încălziți 1/4 cană de ulei și 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când spumarea dispare, dar untul nu se rumeneste. Prăjiți 2 sandvișuri odată, până devin aurii, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați la placa de tăiere. Dacă tigaia este uscată, adăugați restul de 1/4 cană de ulei și restul de 2 linguri de unt și repetați cu restul de 2 sandvișuri.
Sandvișuri răcoroase 2 minute, apoi tăiate în jumătate, praf cu zahăr de cofetari și serviți cu jeleu cald de coacăze.