Sandwich Italian Cu Focaccia Vegetală

Sandwich Italian Cu Focaccia Vegetală
Sandvișul italian cu Focaccia vegetală ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 149 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. Un amestec de pâine rotundă focaccia, salată de legume marinate, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandwich cu Focaccia de curcan și legume, Focaccia Sandwich, și Focaccia Petrecere Sandwich pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați jumătatea de jos a focaccia cu 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
BrânzăBrânză
2
Întindeți legumele peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
4
Sus cu partea de sus a pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
5
Tăiați în pene.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista