Sandwich cu gem și brânză la grătar

Sandwich cu gem și brânză la grătar
Sandvișul cu gem și brânză la grătar necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, gem de căpșuni, pâine sandwich și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Chow. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Sandwich cu brânză la grătar cu pui Chipotle + concursul de brânză la grătar "Gourmelt" Emmi SUA, Brânză ușoară cremă și Gem danez, și Sandvișul cu brânză la grătar al lui Mary cu pui picant de bivol, Pepper Jack și brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați feliile de pâine pe o suprafață de lucru. Împărțiți în mod egal și întindeți crema de brânză pe 2 felii de pâine. Împărțiți și răspândiți în mod egal gemul de căpșuni pe restul de 2 felii de pâine. Închideți sandvișurile astfel încât fiecare sandviș să aibă cremă de brânză și gem; pus deoparte.Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu până la spumare. Între timp, împărțiți uniform și întindeți lingura rămasă de unt pe vârfurile sandvișurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați sandvișurile în tigaie cu unt în sus. Gatiti pana cand fundul se rumeneste, aproximativ 4 minute. Întoarceți sandvișurile și gătiți până când celelalte părți se rumenesc și umplutura se încălzește, încă aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Transferați în farfurii și serviți.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista