Sandwich Cu Brânză La Grătar Kimchi Cu Ketchup Gochujang Pentru Scufundare

Sandwich Cu Brânză La Grătar Kimchi Cu Ketchup Gochujang Pentru Scufundare
Kimchi sandwich cu brânză la grătar cu Ketchup Gochujang pentru scufundare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 737 calorii. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 76 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de slănină, brânză, kimchi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma brânza, puteți urma acest fel principal cu Desertul Bianca Brânză La Grătar ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandwich cu brânză la grătar cu kimchi și slănină, Sandwich-ul Kimchi Rachel (cunoscut și ca Sandwich Ruben de curcan prăjit cu Kimchi), și Sandviș MILKimcheeze la grătar din cartea de bucate Kimchi.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Kimchi. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate10
Revista