Buffalo pui sandwich cu brânză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 616 calorii, 30g de proteine, și 42G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți brânză, maioneză, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până mayo ai putea urma acest curs principal cu Frozen Cinco De Mayo Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Sandwich cu pui de bivol și brânză la grătar, Sandvișul cu brânză la grătar al lui Mary cu pui picant de bivol, Pepper Jack și brânză albastră, și Sandviș Cu Pui De Bivol La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați puiul, sosul fierbinte, maiaua, morcovul, țelina și ceapa într-un castron mic.Ungeți exteriorul fiecărei felii de pâine, presărați jumătate din brânzeturi pe interiorul unei felii de pâine, acoperiți cu salata de pui de bivol, brânza rămasă și în final cealaltă felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați sandvișul și grătarul până se rumenesc și brânza s-a topit, aproximativ 2-4 minute pe fiecare parte.