Sandvișuri umplute cu Tempura și salată de spanac cu Dressing de rodie

Sandvișuri umplute cu Tempura și salată de spanac cu Dressing de rodie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați sandvișurile umplute cu Tempura și salata de spanac cu pansament de rodie. Această rețetă face 4 porții cu 7973 calorii, 26g de proteine, și 839g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.28 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți oțet balsamic, slănină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până rodie ai putea urma acest curs principal cu Sorbet De Rodie ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ Salată de spanac de rodie mandarină cu pansament cu semințe de Mac, Salată de spanac cu sos cald de salată de rodie, și Salată de rodie, pere și fistic cu pansament cremos de rodie + meniu săptămânal.

Instrucțiuni

1
Pentru salată: fierbeți ouăle aproximativ 10 minute până când sunt fierte tare. Clătiți cu apă rece și lăsați-o deoparte până când este suficient de rece pentru a o manipula. Cojiți ouăle fierte și răcoriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
(Keebler)(Keebler)
2
Se prăjește slănina și se scurge pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Pentru vinaigrette: prin deschiderea de alimentare a unui blender de funcționare se adaugă, 1 la un moment dat, oțet, semințe de rodie, miere, sare și piper. Lăsând blenderul să funcționeze, adăugați uleiul de măsline într-un flux lent și subțire. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină și se lasă deoparte până este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
VinetăVinetă
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Încălziți uleiul într-o friteuză la 375 grade F sau conform instrucțiunilor producătorului pentru alimente similare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-un bol de amestecare suficient de mare pentru a găzdui sandvișurile umplute, combinați făina, amidonul de porumb și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Adăugați apă seltzer într-un flux în timp ce bateți constant. Înmuiați sandvișurile umplute în aluat pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați, câte 1 pe rând, la coșul de friteuză care a fost scufundat în uleiul încins. Se prăjește până se rumenesc și se scurge pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Tăiați ouăle și aruncați ușor cu spanac, slănină sfărâmată și avocado cu suficient pansament pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
(Keebler)(Keebler)
6
Aranjați salata pe farfurii cu sandvișuri umplute prăjite tempura.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista