Sandvișuri Tilapia cu crustă de făină de porumb cu unt de Lime

Sandvișurile Tilapia cu crustă de făină de porumb cu unt de var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 431 calorii, 42G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, coaja de tei, pudra de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce e bine. Încercați Sandvișuri Tilapia cu crustă de făină de porumb cu unt de Lime, Sandvișuri Tilapia Cu Crustă De Făină De Porumb Cu Unt De Lime, și Sandvișuri Tilapia cu crustă de făină de porumb cu Slaw Jicama pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas superficial. Înveliți ambele părți ale peștelui cu spray de gătit. Dragă pește în amestec de făină de porumb.
Așezați peștele pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 10 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Combinați untul, coaja și sucul într-un castron mic; se amestecă bine.
Întindeți 1 linguriță de amestec de unt peste partea tăiată a fiecăruia dintre cele 4 blaturi de pâine.
Așezați 1/4 cană de salată verde, 2 felii de roșii și 1 file pe fiecare dintre cele 4 funduri de rulou.
Așezați jumătățile superioare de rulouri pe sandvișuri.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.