Sandvișuri Souvlaki de miel cu salată grecească și sos Tsatsiki

Sandvișuri Souvlaki de miel cu salată grecească și sos Tsatsiki
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați sandvișuri Souvlaki de miel cu salată grecească și sos Tsatsiki. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 350 calorii. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 16 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ulei de măsline, iaurt cu lapte integral, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este remarcabil. Încercați Sandvișuri Souvlaki de miel cu salată grecească și sos Tsatsiki, Souvlaki de pui cu sos Tzatziki și salată grecească, și Souvlaki grecesc al lui Kittencal (miel sau carne de porc la grătar) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Castravete pur, iaurt, suc de lămâie, usturoi, sare și piper într-un blender până aproape neted, aproximativ 1 minut. Se amestecă menta și se răcește, acoperit, până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CastraveteCastravete
UsturoiUsturoi
PiperPiper
IaurtIaurt
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Înfășurați pitas în folie și puneți-l în treimea inferioară a cuptorului pentru a se încălzi în timp ce fierbeți mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
MielMiel
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
3
Puneți mielul pe raftul Uns cu ulei dintr-o tigaie pentru pui de carne și presărați sare și piper. Se fierbe mielul la 5 până la 6 inci de căldură, întorcându-se o dată, 12 până la 14 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute, apoi feliați subțire.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
În timp ce mielul stă în picioare, aruncați ingredientele salatei într-un castron și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Umpleți buzunarele calde de pita cu salată și miel, apoi stropiți umplutura cu sos tsatsiki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
MielMiel
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru Greacă. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care l-ați putea încerca este Skouras Saint George Agiorgitiko. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista