Sandvișurile mediteraneene cu față deschisă necesită în jur 11 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, cremă de brânză, roșii uscate la soare și brânză feta de busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Sandvișuri De Pui La Grătar Mediteraneene Cu Față Deschisă, Sandvișuri Cu Ouă Cu Față Deschisă, și Sandvișuri Cu Înghețată Cu Față Deschisă.
Instrucțiuni
1
Combinați crema de brânză și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți jumătate din amestecul de cremă de brânză deasupra fiecărei coji de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
3
Presărați 1/4 cană de frunze proaspete de busuioc pe fiecare coajă; acoperiți fiecare cu jumătate de roșii feliate, măsline și brânză feta.