Sandvișuri Italiene De Porc Trase

Sandvișuri Italiene De Porc Trase
Sandwich-uri italiene de porc tras este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 12. O porție conține 293 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, piper cayenne, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 78%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați semințele de fenicul, condimentele de friptură și cayenne, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Tăiați friptura în jumătate. Frecați amestecul de condimente peste carnea de porc. Într-o tigaie mare, prăjiți maro în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se pune într - un 4-sau 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Adăugați ardeii, ceapa și roșiile; acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-9 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Scoateți friptura; se răcește ușor. Grăsime degresată din sucurile de gătit. Tăiați carnea de porc cu două furculițe și reveniți la aragazul lent; încălziți. Folosind o lingură cu fante, așezați 1/2 cană de amestec de carne pe fiecare chiflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista