Sandvișuri Italiene Cu Salată De Ton Cu Sos De Măsline Negre

Sandvișuri Italiene Cu Salată De Ton Cu Sos De Măsline Negre
Reteta Italiană sandwich-uri salata de ton W / sos de măsline negru ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 20 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 578 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.26 pe portie. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Sandvișuri italiene cu salată de ton cu pansament Negru-măslin, Ton Italian cu papioane, piper negru și ulei de măsline, și Sandvișuri cu ouă sau Tunan și salată de măsline Kittencal.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
La Jota Howell Muntele Merlot
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista