Reteta Slow-aragaz sandwich-uri de porc grecesc este gata în aproximativ 10 ore și 20 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 16 porții cu 251 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, usturoi, pâine pliată pita și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne De Porc Cu Aragaz Lent Pentru Sandvișuri, Sandvișuri de porc la grătar cu aragaz lent, și Sandwich-Uri De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dacă carnea de porc este legată, îndepărtați corzile sau plasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
2
Puneți carnea de porc în slowcooker de 3 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
3
Se presară cu condimente grecești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești
4
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
5
Între timp, amestecați maioneza și usturoiul într-un castron mic. Dați la frigider până lagata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Scoateți carnea de porc din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Shred carne de porc, folosind -17°urci. Întoarceți carnea de porc la aragaz și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Răspândiți 2 linguri de usturoimaioneza pe fiecare pâine pita fold. Completați fiecare cu 1/4 cană mărunțităcarne de porc, castraveți și roșii.
Grecul poate fi asociat cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.