Sandvișuri de brânză la grătar de grădină cu maioneză de măsline negre
Sandvișurile cu brânză la grătar de grădină cu maioneză de măsline negre ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,46 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1008 calorii, 45g de proteine, și 56G de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare marinate, măsline nicoise, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Sandwich-uri picante de fasole neagră cu maioneză Chipotle, Olive Garden Gratar De Pui Flatbread, și Olive Garden cârnați la grătar și piper Rustica.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Ungeți ambele părți ale pâinii cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere
3
Așezați 4 felii de pâine pe o foaie de copt și așezați 2 felii de fontina, 4 felii de piper, anghinare și rucola pe fiecare felie de pâine. Topiți fiecare felie cu restul de 4 felii de pâine și grătați timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Piept De Pui La Rotisor
Brânză Fontina
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Fulgi De Legume
1
Așezați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.