Sandvișuri Cubaneze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cubaneze. Această rețetă face 6 porții cu 549 calorii, 27G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână șuncă de pădure, sare, plus sucuri de tigaie rezervate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri cubaneze și glisoare cubaneze, Sandvișuri Cubaneze, și Sandvișuri Cubaneze.
Instrucțiuni
Într-un mini robot de bucătărie, combinați maioneza și chipotles și procesați până se omogenizează.
Întindeți părțile tăiate ale rulourilor cu maioneza chipotle. Asamblați sandvișurile cu șuncă, brânză, murături și carne de porc prăjită mexicană. Acoperiți carnea cu o lingură de sucuri de tigaie de porc și condimentați cu sare. Închideți sandvișurile și introduceți orice umplutură care depășește.
Preîncălziți cuptorul la 32
Puneți o plită mare la foc moderat mic. Aranjați sandvișurile pe plită și acoperiți-le cu o foaie mare de copt ponderată cu mai multe skillets grele. Gatiti sandvisurile, intorcand o data, pana cand sunt crocante afara, aproximativ 6 minute.
Transferați sandvișurile pe o foaie de biscuiți și coaceți până când brânza este topită, aproximativ 8 minute.
Tăiați sandvișurile în jumătate și serviți imediat; treceți separat sucurile de tigaie rămase.