Sandvișuri cu șuncă și brânză
Sandvișurile cu șuncă și brânză sunt un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 263 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șuncă de delicatese, apă, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pliant Cu Carne De Vită Și Brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. Se pulverizează foaia de cookie cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și apa clocotită cu lingura până se formează aluatul. Împărțiți aluatul în sferturi. Pe suprafața presărată cu amestec Bisquick, rulați aluatul în amestec Bisquick pentru a acoperi. Apăsați fiecare piesă în pătrat de 6 inci, grosime de 1/4 inch.
Întindeți 1/2 linguriță de muștar pe fiecare pătrat de aluat până la 1/2 inch de margini. Se acoperă cu șuncă și brânză până la 1/2 inch de margini. Îndoiți fiecare pătrat în diagonală în jumătate. Apăsați marginile cu furculița pentru a sigila.
Într-un castron mic, bateți oul și apa.
Periați peste sandvișuri.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când crusta este maro aurie.