Sandvișuri Cu Înghețată Tropicală

Sandvișuri Cu Înghețată Tropicală
Sandvișurile cu înghețată tropicală sunt un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 464 calorii. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vara va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați afine, sorbet de mango, piersici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Cum se face un sandviș cu înghețată tropicală, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți 8 sandvișuri, folosind 2 felii de tort de lire și 1/4 cană sorbet de mango înmuiat fiecare. Înfășurați fiecare sandviș strâns cu folie de plastic și congelați timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet De MangoSorbet De Mango
Tort De LireTort De Lire
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Se dizolvă îndulcitorul în suc de lămâie și lapte de cocos; aruncați cu afine, mango, căpșuni și felii de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
îndulcitorîndulcitor
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
3
Pentru a servi, desfaceți sandvișurile și așezați fiecare pe o farfurie de desert. Se acoperă cu o movilă de fructe și se ornează cu frișcă și o crenguță de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru desertul congelat. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista