Sandvișuri Cu Înghețată Cu Supraîncărcare Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sandvișurile cu înghețată cu supraîncărcare de ciocolată. Această rețetă face 30 de porții cu 126 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră de espresso instant, chipsuri de ciocolată dulce-amărui, înghețată de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Fără Înghețată De Ciocolată Keto, și Fără Înghețată De Ciocolată Keto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 177°. tapetați 2 foi de copt cu pergament.
Într-un castron mic, cerneți făina, cacao, praful de copt și sarea. Într-un castron mic separat, dizolvați pudra de espresso în 1 linguriță. apă caldă. Folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc.
Adăugați ou, vanilie și espresso și amestecați, răzuind părțile laterale ale bolului atunci când este necesar (amestecul va arăta coagulat). La viteza cea mai mică, amestecați amestecul de făină până se încorporează complet. Se amestecă toate chipsurile.
Folosind 2 linguri. scoop de biscuiți (sau o măsură de 1/8 cană), porționați aluatul și așezați-l la 2 centimetri distanță pe foi de copt căptușite.
Coaceți până când marginile sunt setate și vârfurile încep să crape, 10 până la 12 minute, schimbând foile la jumătatea drumului de sus în jos și din față în spate.
Lăsați să se răcească pe foile de copt timp de aproximativ 2 minute; transferați fursecurile pe grătare pentru a se răci complet.
Tapetați o foaie de copt cu pergament și puneți-o în congelator.
Scoateți înghețata din congelator și lăsați să se înmoaie ușor. Folosind o lingură de 1/4 cană sau o cană de măsurare, porționați înghețată și așezați-o pe o prăjitură, cu partea de jos în sus. Completați cu un alt cookie, partea de jos în jos și apăsați ușor cookie-urile împreună până când înghețata ajunge la margini. Puneți imediat sandvișul pe foaia de copt în congelator. Repetați cu prăjiturile rămase și înghețata. Congelați sandvișurile până când înghețata este fermă, aproximativ 30 de minute. (Pentru depozitare mai lungă, înfășurați fiecare sandviș în folie de plastic după ce sunt ferme.)
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "