Sandvișuri Cu Înghețată Candy Bar

Sandvișuri Cu Înghețată Candy Bar
Candy Bar Ice Cream Sandwich - uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 251 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți la îndemână brownie, topping de înghețată cu coajă tare de ciocolată, înghețată snickers și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bomboane Craze Înghețată Sandwich-Uri, Sandvișuri cu înghețată cu bomboane de ciocolată și mentă, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți, coaceți și răciți Brownie pentru sandvișuri cu înghețată conform instrucțiunilor rețetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sandwich-uri Cu înghețatăSandwich-uri Cu înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați brownie pe jumătate în lățime.
3
Întindeți înghețata peste o jumătate de brownie. Întoarceți jumătatea de brownie rămasă; așezați peste înghețată. Acoperiți și congelați timp de 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Tăiați în Bare, pătrate sau forme dorite.
5
Stropiți cu topping de înghețată; lăsați să stea 1-2 minute sau până când toppingul este setat. Înfășurați în folie de plastic. Congelați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping De înghețatăTopping De înghețată
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiVară
Revista