Sandvișuri Cu Zmeură
Zmeură Shortbread sandwich - uri este un vegetarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 190 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, gem de zmeură, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Zmeură Shortbread Hearts & Zmeură Cremă De Brânză Marshmallow Dip, Zmeură Shortbread Fool, și Zmeură Fereastră Shortbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul, zahărul granulat și vanilia până se omogenizează. Amestecați sau bateți în făină și sare până când aluatul nu mai este sfărâmicios și se reunește într-o bilă.
Transferați pe o suprafață ușor înmuiată.
Împărțiți aluatul în jumătate. Cu un sucitor ușor presărat cu făină, întindeți fiecare porție la o grosime de aproximativ 1/8 inch. Cu un tăietor rotund de 2 până la 3 inci sau în formă de stea, tăiați fursecurile. Dacă doriți, tăiați un cerc de 1/2 inci din centrul jumătății de fursecuri pentru a face o fereastră pentru umplerea gemului (vezi note).
Așezați fursecurile la 1 inch distanță pe foi de copt cu unt sau cu pergament de gătit de 12 pe 15 inci. Aduna excesul de aluat într-o minge, reroll, și se taie cookie-urile rămase.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 325 până când marginile abia încep să se rumenească, 10 până la 12 minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, comutați pozițiile tăvii la jumătatea coacerii. Cu o spatulă largă, transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci complet.
Întindeți 1/2 lingură de gem pe partea plată a fiecărei jumătăți de fursecuri (cele fără găuri). Topiți fiecare cu un cookie rămas (cu o gaură), partea plată spre gem.
Presărați blaturile de fursecuri uniform cu zahăr pudră.