Sandvișuri cu unt de legume și hamsii la grătar

Sandvișuri cu unt de legume și hamsii la grătar
Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $1.87 pe portie. O porție conține 506 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Serious Eats are 40 de fani. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, frunze de coriandru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet la grătar cu unt de hamsie-lămâie și Broccoli rabe, Sandvișuri Cu Legume La Grătar, și Sandvișuri Cu Legume La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați untul, hamsiile și coaja de lămâie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
HamsiiHamsii
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
3
Periați ambele părți ale fiecărei bucăți de naan cu 1 lingură de ulei. Grătar naan, în două loturi, până se încălzește și ușor carbonizat, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Transferați pe farfurie și acoperiți cu un prosop de bucătărie curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Aruncați dovleceii și vinetele într-un castron mare cu restul de 3 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper Alep. Aranjați vinetele într-un singur strat în tigaie la grătar și gătiți la foc mediu-mare până când sunt fragede și carbonizate, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlepPiper Alep
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Transferați în castron. Repetați procedura cu dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Întindeți o parte a fiecărei bucăți de naan cu 1/4 de unt de hamsii. Împărțiți amestecul de dovlecei și vinete în mod egal între naan și presărați cu fistic și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
HamsiiHamsii
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
NaanNaan
8
Îndoiți naan peste umplutură și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista