Sandvișuri Cu Salată Cobb

Sandvișuri Cu Salată Cobb
Sandvișurile cu salată Cobb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 672 calorii, 32g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de ouă fierte, sare, slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rețetă De Sandvișuri Cu Salată Cobb, Sandvișuri Cu Salată De Ton Cobb, și Sandvișuri Cobb.

Instrucțiuni

1
Tăiați pâinea franceză în jumătate pe orizontală; scoateți pâinea moale din centrul fiecărei jumătăți, lăsând o coajă groasă de 1/2 inch pentru a ușura umplerea sandvișului. (Rezervați pâine moale pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
PâinePâine
2
Răspândiți în interiorul cojilor de pâine cu maioneză de Avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Coji De PasteCoji De Paste
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
PâinePâine
3
Strat coajă de jos cu curcan, șuncă, brânză elvețiană, slănină, ouă feliate, roșii feliate și rucola. Se condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu coaja de pâine rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
RucolaRucola
TomateTomate
Toată TurciaToată Turcia
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
PâinePâine
OuăOuă
șuncășuncă
4
Tăiați în sandvișuri.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista