Sandvișuri cu pui la grătar, chutney și Brie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri de pui, Chutney și Brie la grătar. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. O porție conține 609 calorii, 36g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de sare, ceapă, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri de pui la grătar cu rucola și Chutney, Sandwich de curcan la grătar și Brie cu chutney de afine, și Sandwich cu brânză la grătar cu mere, Brie și Chutney.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați pudra de curry, sarea și uleiul. Frecați amestecul peste pieptul de pui.
Puneți feliile de pui și ceapă pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 12 până la 16 minute sau până când sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (170 m.f), iar feliile de ceapă sunt fragede, întorcându-se o dată.
Între timp, într-un castron mic, amestecați chutney, maioneză și piper roșu măcinat; se amestecă bine.
Întindeți amestecul de chutney-maioneză pe părțile tăiate ale rulourilor.
Așezați 1/3 cană de verdeață mixtă pe jumătatea inferioară a fiecărei role. Completați fiecare cu pui, felie de ceapă și 4 bucăți de brânză. Acoperiți cu jumătăți superioare de rulouri.