Sandvișuri Cu Pita De Vită Cu Ghimbir-Portocaliu Cu Aragaz Lent

Sandvișurile cu pita de vită cu ghimbir-portocaliu cu aragaz lent sunt un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 234 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Un amestec de friptură rotundă de vită, păstăi de mazăre, chutney și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, Slow-Aragaz Hot Carne De Vită Sandwich-Uri Au Jus, și Ww Slow Cooker BBQ Sandwich-uri de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de grăsime din carnea de vită.
Tăiați carnea de vită pe lungime în benzi de 2 inci.
Tăiați benzile transversal în felii de 1/8 inch.
Așezați carnea de vită, ceapa, ardeiul gras și jicama în aragazul lent de 3 1/2 până la 6 litri.
Se amestecă coaja de portocală, sucul de portocale, ghimbirul și sarea; se toarnă peste carne de vită și legume.
Acoperiți și gătiți la foc mic 4 până la 6 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Se amestecă păstăile de mazăre. Acoperiți și gătiți la foc mic aproximativ 15 minute sau până când păstăile de mazăre sunt crocante.
Puneți amestecul de vită în pâine pita.
Se servește cu Chutney de fructe aurii.