Sandvișuri Cu Pita De Vită Cu Ghimbir-Portocaliu Cu Aragaz Lent

Sandvișuri Cu Pita De Vită Cu Ghimbir-Portocaliu Cu Aragaz Lent
Sandvișurile cu pita de vită cu ghimbir-portocaliu cu aragaz lent sunt un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 234 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Un amestec de friptură rotundă de vită, păstăi de mazăre, chutney și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, Slow-Aragaz Hot Carne De Vită Sandwich-Uri Au Jus, și Ww Slow Cooker BBQ Sandwich-uri de vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați excesul de grăsime din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Tăiați carnea de vită pe lungime în benzi de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Tăiați benzile transversal în felii de 1/8 inch.
4
Așezați carnea de vită, ceapa, ardeiul gras și jicama în aragazul lent de 3 1/2 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
JicamaJicama
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Se amestecă coaja de portocală, sucul de portocale, ghimbirul și sarea; se toarnă peste carne de vită și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Acoperiți și gătiți la foc mic 4 până la 6 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se amestecă păstăile de mazăre. Acoperiți și gătiți la foc mic aproximativ 15 minute sau până când păstăile de mazăre sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
8
Puneți amestecul de vită în pâine pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Se servește cu Chutney de fructe aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista