Sandvișuri cu piept la grătar cu cuțit și furculiță
Rețeta sandvișurilor cu piept la grătar cu cuțit și furculiță este gata în aproximativ 4 ore și 10 minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 364 calorii. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați rulouri submarine, bere, sos de chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri Cu Salată De Ouă Cu Cuțit Și Furculiță Cu Arpagic, Legume prăjite cu furculiță și cuțit, și Supă Italiană Cu Cuțit Și Furculiță.
Instrucțiuni
1
Așezați jumătate de inele de ceapă în partea de jos a unui aragaz electric lent de 4 litri. Tăiați grăsimea din carne și tăiați-o în bucăți mari pentru a se potrivi aragaz lent; se presară cu piper și sare. Dragă carne în făină; așezați deasupra ceapa, stropind cu orice făină rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Adăugați jumătatea rămasă de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Combinați sosul de chili și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă peste amestecul de carne. Acoperiți și gătiți la maxim 4 până la 5 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
5
Scoateți pieptul și înlocuiți capacul aragazului lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
6
Tăiați carnea de vită, folosind 2 furculițe; întoarceți carnea în lichid fierbinte în aragaz lent, amestecând bine. Se amestecă amestecul de carne peste jumătățile de rulou prăjite.