Sandvișuri Cu Pere La Grătar, Friptură De Vită Și Brânză Albastră

Sandvișuri Cu Pere La Grătar, Friptură De Vită Și Brânză Albastră
Pere la grătar, friptură de vită și sandwich-uri cu brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 333 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de brânză, pâine, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Plăcinta Cu Pere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri cu carne de vită prăjită la grătar, pere și brânză albastră, Sandvișuri De Vită Prăjită Cu Ceapă Glazurată Balsamică Și Brânză Albastră, și Sandvișuri cu brânză albastră și pere.

Instrucțiuni

1
Pe două felii de pâine, stratificați friptura de vită și para slices.In un castron mic, zdrobiți brânza albastră și maioneza cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Întindeți amestecul de brânză albastră pe restul de 2 felii de pâine și așezați, cu brânza albastră în jos, pe feliile de friptură de vită și pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Întindeți exteriorul fiecărui sandviș cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
4
Se pune într-o tigaie rece saut saut pe plită la foc mediu și se gătește aproximativ 3 minute, până se rumenesc. Întoarceți sandvișurile și gătiți încă 3 minute, până când cealaltă parte este maro aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Tăiați sandvișurile în jumătate și serviți.Încercați aceste rețete populare de sandvișuri pe Food Republic:sandvișuri cu roșii verzi prăjite cu slănină și Rețetă de Chutney
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ThailandeziArdei Thailandezi
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
6
Rețetă Italiană De Sandvișuri De Porc La Grătar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Rețetă De Sandvișuri Cu Ton La Grătar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Revista