Sandvișuri Cu Pere La Grătar, Friptură De Vită Și Brânză Albastră

Pere la grătar, friptură de vită și sandwich-uri cu brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 333 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de brânză, pâine, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Plăcinta Cu Pere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri cu carne de vită prăjită la grătar, pere și brânză albastră, Sandvișuri De Vită Prăjită Cu Ceapă Glazurată Balsamică Și Brânză Albastră, și Sandvișuri cu brânză albastră și pere.
Instrucțiuni
Pe două felii de pâine, stratificați friptura de vită și para slices.In un castron mic, zdrobiți brânza albastră și maioneza cu o furculiță.
Întindeți amestecul de brânză albastră pe restul de 2 felii de pâine și așezați, cu brânza albastră în jos, pe feliile de friptură de vită și pere.
Întindeți exteriorul fiecărui sandviș cu unt.
Se pune într-o tigaie rece saut saut pe plită la foc mediu și se gătește aproximativ 3 minute, până se rumenesc. Întoarceți sandvișurile și gătiți încă 3 minute, până când cealaltă parte este maro aurie.
Tăiați sandvișurile în jumătate și serviți.Încercați aceste rețete populare de sandvișuri pe Food Republic:sandvișuri cu roșii verzi prăjite cu slănină și Rețetă de Chutney
Rețetă Italiană De Sandvișuri De Porc La Grătar
Rețetă De Sandvișuri Cu Ton La Grătar