Sandvișuri cu Mozzarella și Prosciutto cu tapenadă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri Mozzarellan și Prosciutto cu Tapenade. Această rețetă servește 6. O porție conține 423 calorii, 19g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, busuioc plus 24 de frunze, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Supă de pepene galben cu sandvișuri de Prosciutto și Mozzarella, Sandvișuri Mozzarellan en Carozza cu Prosciutto și unt de arahide, și Sandvișuri cu Mozzarella, Prosciutto, Pesto și roșii cu prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente în mortar; mash cu pistil pentru a lipi.
Adăugați 1 cană de măsline și piure în pasta grosieră. Se toacă restul de 1/4 cană de măsline și se amestecă în amestec.
Se amestecă în 1/4 cană de ulei de măsline, busuioc tocat și suc de lămâie. Condimentează tapenada cu piper. (Se poate face cu 2 săptămâni înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Periați părțile tăiate de ficelle cu ulei de măsline suplimentar.
Așezați 1 felie de prosciutto pe jumătatea inferioară a fiecărei ficelle, apoi acoperiți cu felii de mozzarella, împărțind în mod egal. Lingură tapenadă peste fiecare.
Se presară cu piper; stropiți ușor cu ulei de măsline.
Se ornează cu frunze de busuioc. Acoperiți cu jumătăți superioare de ficelle.