Sandvișuri Cu Legume La Grătar
Sandvișurile de legume la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 170 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți focaccia, dovlecei, sos de soia kikkoman și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Legume La Grătar, Sandvișuri Cu Legume La Grătar, și Sandvișuri cu legume și Mozzarella la grătar.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii în diagonală în felii groase de 1/2 inch; tăiați ceapa în felii groase de 1/4 inch.
Tăiați ardeii grași în fâșii de 1 inch lățime.
Se amestecă împreună sosul de soia și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; adăugați legume, aruncând ușor pentru a acoperi.
Lăsați amestecul să stea la temperatura camerei 1 oră, amestecând ocazional.
Înveliți suportul pentru alimente cu spray de gătit; așezați pe grătar la foc mediu-mare (350 până la 400). Aranjați legumele marinate pe raft și grătar, fără capac pentru grătar, 6 până la 8 minute pe fiecare parte.
Tăiați 1/2 inch de la fiecare capăt al focaccia și tăiați pâinea în 4 pătrate egale. Feliați fiecare pătrat orizontal în jumătate. Pâine prăjită pe grătar, dacă doriți.
Întindeți părțile tăiate uniform cu brânză de capră cu ierburi; așezați legumele la grătar uniform pe jumătățile de jos ale pâinii, apoi acoperiți cu pâinea rămasă.
Serviți sandvișuri imediat.