Sandvișuri Cu Grătar De Porc Tras

Sandvișurile cu grătar de porc sunt un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 405 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 1,2 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, chifle de hamburger, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 de ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Grătar Cu Carne De Porc Chipotle, Sandvișuri De Porc Cu Grătar Afumat Hickory, și Alabama A tras sandvișuri de porc cu sos alb de grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare. Frecați amestecul de condimente pe carne de porc; puneți carnea de porc în castron. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau peste noapte. Înmuiați așchii de lemn de hickory în apă 1 până la 24 de ore.
Scoateți carnea de porc din frigider; lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute. Pentru a pregăti grătarul pentru grătarul indirect, îndepărtați grătarul drept. Preîncălziți grătarul la minim folosind ambele arzătoare. După preîncălzire, opriți arzătorul din stânga (lăsați arzătorul din dreapta pornit). Mențineți temperatura la 225 până la 25
Așezați 1 1/2 căni de așchii de lemn pe un pătrat de 12 inci de folie de aluminiu. Îndoiți marginile foliei pentru a forma un pachet și sigilați; străpungeți pachetul de folie cu o furculiță. Repetați procedura cu așchii de lemn rămase.
Așezați 1 pachet de așchii de lemn pe partea dreaptă. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați carnea de porc, cu partea grasă în sus, pe grătarul care acoperă arzătorul stâng. Acoperiți și grătați 8 până la 10 ore sau până când un termometru înregistrează 19
Înlocuiți pachetul de așchii de lemn la fiecare 2 ore.
În timp ce carnea de porc gătește, combinați oțetul de cidru și următoarele 7 ingrediente (prin 1/2 linguriță de piper negru) într-un castron mediu pentru microunde. Cuptorul cu microunde la maxim 2 până la 3 minute sau până când zahărul se dizolvă, amestecând la fiecare 1 minut. Se răcește la temperatura camerei.
Combinați salata de varză și 1/2 cană de sos într-un castron mare; aruncați bine. Acoperiți și răciți 1 oră.
Scoateți carnea de pe grătar; lăsați să stea 20 de minute. Tăiați carnea cu 2 furculițe; aruncați osul și grăsimea.
Combinați carnea de porc mărunțită și 2 căni de sos într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Lingură 3 uncii de porc și 1/3 cană de salată de varză pe jumătatea inferioară a fiecărui coc de hamburger. Acoperiți cu jumătăți superioare de chifle.
Serviți cu sos suplimentar pentru scufundare.