Sandvișuri Cu Friptură Italiană

Sandvișuri Cu Friptură Italiană
Rețeta sandvișurilor cu Friptură Italiană ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 minute. Pentru $3.31 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 657 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Friptură Italiană, Sandvișuri Cu Friptură Italiană, și Sandvișuri BLT italiene.

Instrucțiuni

1
În tigaia antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie; împingeți în partea laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați fripturi de vită în tigaie; se presară sare și piper. Gatiti 5 pana la 8 minute, rotind o data, pentru o coacere medie (160F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Întindeți pesto pe părțile tăiate ale chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
RolaRola
4
Puneți fripturi, brânză, ceapă și roșii în chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
FripturăFriptură
TomateTomate
CeapăCeapă
RolaRola

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista