Sandvișuri Cu Deget De Curcan
Sandwich - uri deget Turcia necesită în jurul valorii de 58 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă servește 58. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână arpagic, unt, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sandvișuri Cu Degete, Sandvișuri Cu Degete De Homar, și Sandvișuri Cu Degete Înfiorătoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați curcanul într-un robot de bucătărie până la tocat.
Adăugați 1/2 cană de unt și următoarele 3 ingrediente; procesați până aproape neted, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Transferați curcanul răspândit într-un castron mediu. Se amestecă 1/4 cană de pătrunjel, 3 linguri de arpagic și sare.
Tăiați crustele din pâine, folosind un cuțit zimțat sau electric.
Întindeți aproximativ 1/4 cană de curcan întins pe 8 felii de pâine. Se acoperă cu restul de 8 felii de pâine; apăsând ușor pentru a adera.
Tăiați fiecare sandviș în 4 degete, folosind un cuțit zimțat sau un cuțit electric.
Pentru a garnisi, legați un arpagic întreg în jurul fiecărui sandviș cu deget și înnodați; sau întindeți părțile tăiate ale sandvișurilor cu 1/4 cană de unt înmuiat și înmuiați ușor în 1/4 cană de pătrunjel tocat. Aranjați pe un platou de servire.
Notă: puteți face sandvișuri cu până la 1 zi înainte. Doar așezați un prosop de hârtie umed peste sandvișuri înainte de a acoperi cu folie de plastic. A se păstra la frigider.