Sandvișuri cu curcan deschis, slănină și Cheddar
Sandvișurile cu curcan deschis, slănină și Cheddar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 353 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt de mere, brânză Cheddar ascuțită, rulouri ciabatta și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Hot Browns: sandvișuri de curcan cu față deschisă, cu sos de cremă de parmezan și slănină, Sandvișuri Cu Migdale Cheddar Cu Față Deschisă, și Cheddar-Sandvișuri Cu Migdale Deschise.
Instrucțiuni
Așezați rulourile, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt. Înveliți ușor părțile tăiate ale rulourilor cu spray de gătit. Se fierbe 2 minute sau până se prăjește.
Întindeți 1 lingură de unt de mere peste fiecare jumătate de rulou. Împărțiți curcanul uniform între jumătățile de rulou.
Puneți 3 jumătăți de felii de slănină peste curcan; presărați uniform cu brânză. Se fierbe 2 minute sau până se topește brânza.