Rețeta Sandwich-uri cu creveți cu lămâie se poate face în aproximativ 20 de minute . O porție conține 333 de calorii , 15 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 2,29 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană . Mergeți la magazin și luați avocado, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 67% . Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt sandvișurile cu creveți cu lămâie , sandvișurile cu creveți cu lămâie și sandvișurile cu pita cu broccoli, naut și avocado .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați maioneza, sucul și coaja de lămâie, coriandru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se întinde peste ambele felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
3
Strat fiecare cu salată verde, roșii, creveți, avocado și ceapă.
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Nautilus Sauvignon Blanc cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Nautilus Sauvignon Blanc
Arome intense de coajă de fructul pasiunii, floare de soc și note de pepene galben. Gustul introduce o intensitate delicioasă pe bază de lime/citrice și se termină cu o componentă texturală puternică. Poate fi păstrat în pivniță 3-5 ani. Se asortează cu: Ceviche de snapper cu chilli și lime, avocado și roșii, cu salsa de coriandru.