Sandvișuri cu Cheddar, roșii și slănină la grătar

Cheddar la grătar, roșii și șuncă sandwich-uri este un fără lactate și vegetarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 475 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, pâine cu aluat, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandvișuri cu Cheddar, roșii și slănină la grătar, Sandvișuri Cu Mere, Cheddar Și Slănină La Grătar, și Supă cremoasă de roșii cu sandvișuri Cheddar-busuioc la grătar.
Instrucțiuni
Gatiti slanina in tigaie mare si grea la foc mediu pana se rumeneste si crocanta, intorcandu-se ocazional, aproximativ 6 minute.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie și scurgeți-o. Spălați și uscați tigaia.
Așezați 4 felii de pâine pe suprafața de lucru. Apăsați 1/4 cană de brânză rasă pe fiecare felie. Completați fiecare cu 2 felii de roșii.
Așezați 2 felii de slănină deasupra fiecăruia, rupându-le în bucăți, dacă este necesar, pentru a se potrivi. Apăsați 1/4 cană de brânză rasă peste slănină pe fiecare. Topiți sandvișurile cu feliile de pâine rămase, apoi întindeți 1/2 lingură de maioneză deasupra fiecărui sandviș.
Încălziți 2 skillete mari grele la foc mediu.
Adăugați 2 sandvișuri, cu maioneză în jos, în fiecare tigaie.
Așezați farfuria deasupra ambelor sandvișuri pentru a cântări. Gatiti sandwich-uri până la partea de jos este maro auriu, aproximativ 2 minute.
Întindeți partea superioară a fiecărui sandviș cu 1/2 lingură de maioneză. Întoarceți sandvișurile, cu maioneza în jos. Se acoperă cu farfurii și se gătește până se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute.
Transferați sandvișurile pe suprafața de lucru.
Tăiați sandvișurile transversal în jumătate și serviți