Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită

Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită
Sandwich-uri friptură de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 580 calorii, 32g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți o combinație de ambele, coajă de lămâie, roșii coapte cu viță de vie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Sandwich-Uri Calde De Carne De Vită, Sandwich-Uri Calde De Carne De Vită, și Sandvișuri Cu Croissant De Vită Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună ceapa și 1 lingură de sare. Puneți deoparte timp de 20 de minute. Clătiți ceapa cu apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți și stoarceți pentru a îndepărta excesul de lichid.
3
Combinați ceapa și oțetul și marinați cel puțin 30 de minute sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Într-un castron mic, amestecați împreună maioneza, smântâna, hreanul, coaja și 2 lingurițe de sare. Condimentează generos cu piper și sos fierbinte după gust. Refrigerați sosul de hrean timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Preîncălziți broilerul. Feliați rulourile pe jumătate pe lungime. Folosind mâinile, scoateți superficial interiorul fiecărei jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
6
Transferați rulourile pe o foaie de copt și aranjați-le cu fața în sus. Prăjiți rulourile sub broiler timp de aproximativ 1 minut. Îndepărtați interiorul rulourilor cu sosul de hrean. Pe fiecare fund de rulou, stratați 2 felii de roșii și condimentați cu sare și piper după gust. Topiți roșiile cu o parte din carnea de vită prăjită suprapusă în "volane" și condimentați cu sare și piper. Acoperiți carnea cu o parte din ceapă și năsturel și acoperiți cu vârfurile ruloului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Friptură De VităFriptură De Vită
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
7
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista