Sandvișuri cu biscuiți cu ghimbir-sorbet

Sandvișuri cu biscuiți cu ghimbir-sorbet
Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 96 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 290 calorii. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, sare, sorbet de mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Afine Royale Sorbet ciocolată Chip Cookie Sandwich-uri {#glutenfree}, Sandvișuri cu biscuiți cu ghimbir cu cremă de unt de portocale, și Sandvișuri cu înghețată cu biscuiți cu ghimbir și nucșoară.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Desertul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista